Chat with us, powered by LiveChat
Logo Woonflexibel

Haarlem

Ben je komen wonen in Haarlem en ben je benieuwd wat je er allemaal kunt vinden? Van winkels, restaurants tot activiteiten? Wij vertellen het je allemaal op Woonflexibel. Alle inns en outs van Haarlem, geschreven door Haarlemmers in hart en nieren.

De site hebben we ingedeeld in de verschillende buurten en wijken van Haarlem. Zo is het enorm makkelijk om er doorheen te klikken.

Wist je dit al over Haarlem?

  • Met meer dan 4000 rijks- en gemeentemonumenten is Haarlem de tweede Monumentenstad van Nederland.
  • Er zijn tal van bijzondere en unieke winkeltjes te vinden; dit maakt Haarlem één van de beste winkelsteden van ons land.
  • Haarlem is super kindvriendelijk met veel kindvriendelijke woonwijken en door het jaar veel leuke activiteiten voor kinderen.
  • Slenter je door de Vijfhoek (binnenstad), dan slenter je door de mooiste straatjes van de stad en lijkt het alsof je in een dorp wandelt.
  • Haarlemmers zijn allemaal een beetje verliefd op de stad, een liefde die nooit meer overgaat.

De woningcalculator voor zowel koop- als huurwoningen

Voor uw eigen woning in Haarlem kan u met de woningcalculator zien hoeveel hij waard is. Wilt u een woning aankopen in een specifieke buurt in Haarlem? Met de wooncalculator kan u zien hoeveel een woning ongeveer mag kosten. Op basis van diverse cijfers maakt de woningcalculator een realistische schatting. Voor een exacte waardebepaling van een huur of koopwoning in Haarlem maken we graag een afspraak op locatie.

Koopwoning Calculator

Bereken met de koopwoning calculator eenvoudig de waarde van uw droomhuis.

Koopwoning Calculator

Bereken met de koopwoning calculator eenvoudig de waarde van uw droomhuis.

Call Now Button