Chat with us, powered by LiveChat

Het verhuren van uw woning in Haarlem

Opbrengsten

Het verhuren van een woning levert gemiddeld meer dan EUR. 1000,- per maand op. Wanneer je de verhuur niet zelf doet dan is dit bedrag Netto.

meer over opbrengsten

Energie kosten

Door het verhuren van uw woning zullen uw eigen energie kosten omlaag gaan. De gezamelijke kosten worden nu gedeeld door twee.

meer over energie kosten

Verzekeringen

De verzekerings- en belasting kosten betaald u nu helemaal zelf. Wanneer de woning wordt verhuurd dan betaald u dit van uw opbrengsten.

meer over verzekeringen

Het gedeeltelijk of in zijn geheel verhuren van een woning kan best spannend zijn. Er gaan immers andere mensen wonen in jouw woning. Echter is gebleken dat deze spanning snel verdwijnd als de voordelen duidelijk worden. Onderstaand zijn drie voordelen uiteengezet. Uiteraard zijn er veel meer voordelen te benoemen. Dit leggen wij u nader uit bij ons in de winkel. Heeft u geen tijd om langs te komen mail ons dan gerust zodat wij u van de desgewenste informatie kunnen voorzien.

De opbrengsten van een huis verhuren Haarlem

Wanneer je definitief of tijdelijk verhuisd is het gunstig om je woning te verhuren. Iemand anders betaald dan de kosten van deze woning. Dit draag je anders nog steeds zelf, wat zonde is want je maakt er geen gebruik van. Ook als je een lege kamer/verdieping hebt is het interessant om te verhuren. Een nette kamer brengt al snel vijfhonderd euro op en een hele verdieping meestal meer dan duizend per maand. Wanneer je de woning privé hebt kan je dit bedrag netto houden. Dit kan de hypotheeklasten dus fink drukken.

Voorbeeld: Verhuren appartement ca. 100m2 Kleverparkbuurt Haarlem Noord.

De Kleverparkbuurt in Haarlem is een erg populaire buurt. Een appartemnt van circa honderd vierkante meter levert daar dan ook veel op. Je kan dit appartement verhuren voor tussen de EUR. 1250,- en de EUR. 1750,- per maand. Dit is de netto verhuurprijs zonder gas, water en elektra. De prijs is afhankelijk van de status en de exacte locatie. Is het appartment helemaal gerenoveerd en ligt het aan de Schotersingel dan zal het de EUR. 1750,- per maand overschrijden.

De kosten van een woning in Haarlem

Een woning kost maandelijks veel geld. Dit komt voort uit belastingen, verzekeringen, onderhoud, gas, water en elktra. Deze kosten kunnen worden gereduceerd. Het enige dat je hoeft te doen is een deel van de woning verhuren. Wij kunnen hierbij begeleiden of u doet het helemaal zelf. Wanneer u het zelf doet moet u wel rekening houden met de belasting voorwaardes. Hierover informeren wij u graag even bij ons op locatie.

Geen tijd? Dat is helemaal geen probleem. Stuur ons een e-mailtje en dan beantwoorden wij u vragen geheel vrijblijvend.

Deze variabele woning kosten zijn afhankelijk van het gebruik. Het is echter niet zo dat een persoon extra de kosten gaat verdubbelen. Veel systemen draaien de hele dag onafhankelijk van het aantal mensen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting in uw woning. Deze kosten kunt u delen!

| De sfeer in uw huis

Heeft u een kamer of een verdieping helemaal leeg staan dan bevorderd dit de gezelligheid niet. De stilte van lege kamers kunnen als erg onplezierig worden ervaren. Wanneer u van deze stilte houdt dan kan u de vloeren en muren extra isoleren. Vragen hierover? Mail ons gerust.

Uit eigen ervaring hebben wij het volgende gemerkt; mensen vinden het fijner als een ruimte wordt gebruikt dan als hij leeg staat. Daarom helpen wij u graag met het aanbieden van deze ruimte. Zo kunnen wij u helpen de sfeer in huis te bevorderen.

Bent u erg gesteld op uw rust dan is dat geen probleem. Wij zoeken gewoon naar iemand die dat ook is. Zo kunt u beiden in uw huis genieten van rust. U krijgt de opbrengsten, deelt de kosten en een ander het geluk van een mooi appartement.

De Sfeer in  huis

| Buurt Facts Kleverparkbuurt

Parkeren

Parkeren is in de Kleverparkbuurt op veel plaatsen betaald. Parkeervergunningen zijn gemakkelijk te verkrijgen bij de gemeente Haarlem.

m2 prijs

De Kleverpark buurt is absoluut een van de mooiste en daarmee ook duurste buurten van Haarlem. Gemiddelde prijs per vierkante meter ligt rond de EUR. 5000,-.

Parken

Het zuidelijke gedeelte van de Kleverparkbuurt ligt aan de Schotersingel. Dit is een buitengewoon mooi park waar je doorheen kan varen met een bootje.

Winkels

In de Kleverparkbuurt vind je veel winkels aan de Ostadestraat. Het zuidelijke deel grenst aan het Centrum van Haarlem. Hier vind je veel winkels.

Call Now Button