Chat with us, powered by LiveChat
Koopwoningen aan het water in de Vijfhoekbuurt.

| Wonen in de Vijfhoek

De Vijfhoek is één van de knuste buurten van Haarlem. Misschien wel van heel Noord-Holland. De buurt ligt pal tegen het oude centrum van Haarlem aan. Hierdoor ben je omringd door de gezelligheid van het centrum. Je zit er middenin, maar toch vind je hier pure rust. Dit komt doordat je hier de combinatie vindt van knusse straten en de hoeveelheid groen. In deze kleine straatjes zie je veel bomen, die over de straat heen zijn gegroeid. Dit zorgt voor een authentieke en geborgen sfeer.

Wandelen in de Vijfhoek buurt

De Vijfhoek ligt tussen de Leidse vaart en het Raamvest in. Op onderstaande kaart zie je precies uit welke straten deze leuke buurt bestaat. Het is een ideale buurt die zich goed leent voor een wandeltocht. Ga je wandelen? Vergeet dan niet om het Bruiningshofje te bezoeken.

Het Bruiningshofje is één van de kleinste hofjes in Haarlem en ligt in de Vijfhoek.

Een begrip

Middenin de Vijfhoek vind je ook de leuke feestwinkel Jan Monnikendam. Voor Haarlemmers een waar begrip. Voor niet-Haarlemmers dient dit een begrip te worden, de winkel biedt namelijk alles wat er nodig is voor een leuk feest. Van Sinterklaasartikelen tot professionele schminksets.

Ook Wonen In
Haarlem?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze woningspecialisten.

Yentl Varenwegen
[email protected]
+31 (0)23 205 26 99

Buurt Facts Vijfhoek

Parkeren

In de Vijfhoek geldt betaald parkeren. Tevens zijn er weinig parkeermogelijkheden. Parkeervergunningen zijn verkrijgbaar.

m2 prijs

Je kan hier nu nog woningen van onder de EUR 4000,- per vierkante meter vinden. De gemiddelde prijs ligt wel iets hoger.

Parken

Eigenlijk is deze hele buurt één groot park. Met bijzondere hofjes en straten, versierd met veel groen.

Winkels

De buurt ligt temidden van het oude centrum van Haarlem. Kortom de buurt is onringt door allerlei leuke winkels.

Call Now Button