Chat with us, powered by LiveChat
Hofje in de Binnenstad van haarlem

| Wonen in binnenstad Haarlem

Wonen in binnenstad Haarlem is fantastisch. Je woont temidden van leuke terrassen en pleintjes die je in het centrum van Haarlem vindt. Een van de leukste pleintjes om aan te wonen, is de Oude Groenmarkt. Aan dit pleintje vind je populaire restaurants, zoals Table 24. Heb je wat te vieren? Dan is dit de plek om naartoe te gaan. De gerechten zijn op zichzelf al een feest.

Het absolute middelpunt van Haarlem is de grote Sint Bavo Kerk. Deze middeleeuwse kerk ligt aan de Grote Markt in de binnenstad. De Grote Markt heeft veel leuke restaurantjes en cafés, waar je geniet van heerlijke maaltijden en een drankje met vrienden.

De winkelstraten zijn te vinden rondom de Grote Markt. De bekendste winkelstraten zijn de Grote Houtstraat en de Barteljorisstraat. In deze straten vind je vrijwel alle bekende winkels van Haarlem. Een knussere winkelstraat is de Kruisstraat. Deze straat loopt vanaf de Grote Markt naar het station. Hier kun je nog lekker even winkelen, voordat je op de trein stapt.

Te huur binnenstad Haarlem, centrum Haarlem

Op zoek naar een huurwoning in binnenstad Haarlem? In het centrum van Haarlem vind je voornamelijk winkels die te huur zijn. Soms vind je boven de winkels wel appartementen die je kunt huren. Dit zijn vaak knusse appartementen, niet groter dan 60 vierkante meter. Je betaalt voor een huurwoning van dit formaat al snel meer dan EUR. 1200,- per maand. Dit komt uiteraard door de fraaie centrale ligging.

De Sint Bavokerk in Haarlem is een ware bezienswaardigheid. Deze imposante kerk stamt uit de 15e eeuw.

Te koop binnenstad Haarlem, centrum Haarlem

Wil je een huis kopen in binnenstad Haarlem? Echt koophuizen zijn in het centrum van Haarlem zeldzaam. Staat er toch een woning te koop, dan is het vaak een appartement of een bovenhuis. De winkelruimte onder de woning is dan afgescheiden van het pand. Heb je toch je zinnen gezet op een woning in de binnenstad van Haarlem? Dan ben je afhankelijk van de kwaliteit van de makelaar. Woonflexibel helpt je graag jouw droomhuis vinden.

Ook Wonen In
Haarlem?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze woningspecialisten.

Yentl Varenwegen
[email protected]
+31 (0)23 205 26 99

Buurt Facts Binnenstad

Parkeren

Parkeren is in binnenstad Haarlem overal betaald. Parkeervergunningen zijn wel gemakkelijk verkrijgbaar. Parkeren kan in een van de parkeergarages.

m2 prijs

De binnenstad van Haarlem is absoluut een van de mooiste centrums van Nederland. Gemiddelde prijs per vierkante meter ligt net onder de EUR 5000,-.

Parken

Parken vind je hier niet, maar hofjes des te meer. Haarlem staat bekend om zijn vele hofjes. Een echte aanrader is het Hofje In Den Groenen Tuin.

Winkels

Logischerwijs vind je in de binnenstad Haarlem veel kleine en grote winkels. Je woont hier temidden van alle leuke Haarlemse bedrijvigheid.

Call Now Button