Chat with us, powered by LiveChat
Wonen aan de Bakenessergracht in het centrum van Haarlem.

| Wonen in de Bakenesserbuurt

Wonen in de Bakenesserbuurt betekent wonen in de meest gewilde woonbuurten van Haarlem. Dichtbij winkels, het treinstation en de Bakenessergracht.

De Bakenesserbuurt grenst aan de Stationsbuurt. Binnen vijf minuten wandel je vanaf het treinstation Haarlem in. Aan de zuidzijde grenst de buurt aan het Oude Centrum. Je bent dus zo op de Grote Markt, waar je de meeste winkels van Haarlem vindt. Deze ideale ligging maakt de Bakenesserbuurt een van de meest gewilde woonbuurten van Haarlem.

Doordat de Bakenesserbuurt zo dicht bij het centrum van Haarlem ligt, is het vinden van een parkeerplek soms lastig. Heb je geen vergunning, dan betaal je zo’n EUR 2,50 per uur.

De Bakenessergracht staat in de top drie van mooiste en meest gewilde straten van Haarlem.

Bakenessergracht Haarlem centrum

Het absolute middelpunt van de Bakeness is de Bakenessergracht. Dit is gelijk de populairste straat om te wonen. Komt er in de Bakenessergracht een huis te koop of te huur, dan is een nieuwe eigenaar supersnel gevonden.

Vergis je niet in de prijs van een woning in dit deel van Haarlem. Wil je graag aan de Bakenessergracht wonen? Dan heb je een goede makelaar nodig. Anders betaal je al snel teveel of de woning gaat aan je voorbij. Dit komt door de grote populariteit en de hoge prijzen in deze buurt. De Bakenessergracht behoort tot de top drie populairste straten van Haarlem.

Aan de Bakenessergracht staan voornamelijk statige panden. De panden zijn vergelijkbaar met de panden rondom het Kenaupark, maar in dit deel van Haarlem hebben de panden wat meer historisch karakter. De Bakenessergracht valt al sinds de 14e eeuw binnen de stadsgrenzen van Haarlem.

Het vinden van een geschikte huurwoning of koopwoning in dit deel van Haarlem is een ware uitdaging. Eentje die Woonflexibel graag aangaat. Wij helpen je graag zoeken naar de ideale woning.

Ook Wonen In
Haarlem?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze woningspecialisten.

Yentl Varenwegen
[email protected]
+31 (0)23 205 26 99

Buurt Facts Bakenesserbuurt

Parkeren

Parkeren is in de Bakenesserbuurt best lastig. Het beste kan je parkeren in een van de nabij gelegen parkeergarages voor zo’n EUR 2,50 per uur.

m2 prijs

Dit is absoluut een van de mooiste en daarmee ook duurste buurten van Haarlem. De gemiddelde prijs per vierkante meter is zo’n EUR 5000,-.

Parken

De Bakenesserbuurt kent geen parken, maar heeft een prachtige oude gracht. Absoluut een wandeling waard.

Winkels

Deze buurt ligt pal tegen het oude centrum van Haarlem aan. Met de Kruisstraat (populaire winkelstraat) en de Grote Markt binnen handbereik.

Call Now Button