Chat with us, powered by LiveChat
Koopwoningen met fruitbomen voor de deur. Heerlijk wonen aan een park.

| Wonen in het Haarlemmerhoutkwartier

Wonen in het Haarlemmerhoutkwartier betekent wonen ten zuiden van de Oude Stad. Dichtbij het grootste park en de ideale combinatie van wonen en werken.

Midden in deze mooie Haarlemse wijk vind je de Haarlemmer Hout. Een van de grootste parken van Haarlem. Een prachtige groene plek om te wandelen of de hond uit te laten. Het Haarlemmerhoutkwartier is om dit park heen gebouwd. Alle buurten in deze wijk hebben hierdoor veel groen.

Een van de mooiste buurten om te wonen is de Koninginnebuurt. En de mooiste buurt om te werken is de Haarlemmerhoutbuurt. Hier werk je in een statig monumentaal pand aan het park.

Deze wijk is ideaal voor de combinatie wonen en werken. Via de Schipholweg verlaat je Haarlem makkelijk en snel en voor een lekkere lunch wandel je met een paar minuutjes het centrum in. Aan deze kant van het centrum vind je veel speciaalzaakjes. Waaronder de beste ijssalon van Haarlem, met de naam Garrone.

Deze wijk is ideaal voor de combinatie wonen en werken.

Woning kopen en huren in Haarlemmerhoutkwartier Haarlem

Op zoek naar een koopwoning of huurhuis in het Haarlemmerhoutkwartier? In deze wijk zit je niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Deze klassieke en monumentale wijk kenmerkt zich door de statige panden, die soms zijn opgedeeld in appartementen. Vanuit zo’n appartement heb je dan wel een waanzinnig uitzicht. Schrik niet van de prijzen. Voor een mooi appartement, van honderd vierkante meter, betaal je meer dan EUR 500.000,-. En huurprijzen voor eenzelfde appartement komen al snel ruim boven de EUR 2000,- per maand uit.

Benieuwd wat een woning gemiddeld kost in het Haarlemmerhoutkwartier? Voor een schatting van de koop- en huurprijzen gebruik je de koopprijs calculator of de huurprijs calculator. De uitkomsten zijn uiteraard schattingen, maar het ligt dicht bij de actuele waarde. Kijk je naar meerdere buurten in Haarlem? De verschillen per buurt worden snel inzichtelijk bij het gebruik van de calculator.

Heb je al concrete woonwensen? Neem dan contact op met Woonflexibel en vraag een exacte koop- of huurprijs aan. Wij helpen je graag. Klik op de link aan de rechterzijde van de pagina en wij nemen contact met je op.

Ook Wonen In
Haarlem?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze woningspecialisten.

Yentl Varenwegen
[email protected]
+31 (0)23 205 26 99

Buurten In Het Haarlemmerhoutkwartier

Wijk Facts Haarlemmerhoutkwartier

Parkeren

In het Haarlemmerhoutkwartier zijn het aantal parkeerplekken gelimiteerd. Richting het centrum geldt betaald parkeren.

m2 prijs

De vierkante meterprijs loopt op tot EUR 5000,-. Hogere vraagprijzen zijn er ook.

Parkeren

Het Haarlemmerhoutkwartier is de wijk met het meeste groen.

Winkelen

Winkelen doe je in het centrum van Haarlem. Binnen 5 minuten op loopafstand te bereiken.

Call Now Button