Chat with us, powered by LiveChat
Wonen in een Haarlemse stadsvilla dat is wonen in Haarlem zuidwest.

| Wonen In Haarlem Zuidwest

Haarlem Zuidwest is heel groen. Met name in de wijken rondom het Houtplein vind je veel parken, perkjes en vijvers. De huizen rondom deze parken zijn grotesk. Deze huizen met historische waarde hebben wel een hoger prijskaartje. Het is hier zo goed en fijn wonen, dat er veel vraag is naar deze huizen.

Vooral de Koninginnebuurt is een erg gewilde buurt. Hier vind je huizen met prijzen in het hogere segment. De vierkantemeter prijzen kunnen oplopen tot boven de EUR 5000,-.

Overweeg je een woning te kopen in Haarlem Zuidwest? Voor een zeer goede globale schatting van koopprijzen in de diverse buurten, heeft Woonflexibel een koopcalculator ontwikkeld. Hierdoor weet je waar je aan toe bent als je een huis wilt kopen.

Ook als je overweegt om je woning te verkopen, is de tool erg handig. Wil je een exacte waardebepaling door een makelaar, klik dan op de rechter link. Wij nemen dan snel contact met je op.

De Koninginnebuurt is een erg gewilde buurt met grote en statige woningen. Het merendeel zijn koopwoningen.

Huren in Zuidwest

In de westelijke delen van dit stadsdeel vind je voornamelijk huurwoningen. Vooral de Leidse buurt staat bekend om de leuke en betaalbare huurwoningen. Veel van deze woningen zijn van woningcorporaties. Huren in Haarlem West bij een corporatie zoals Pre wonen of Ymere kan lastig zijn. Er zijn namelijk lange wachttijden.

Een huurwoning in de vrije sector vinden in Zuidwest Haarlem is ook een uitdaging. Er is veel vraag naar leuke huurwoningen. Woonflexibel helpt je graag zoeken en vinden.

Woning verhuren in Haarlem Zuidwest

Woon je nu in Zuidwest Haarlem en wil je je woning verhuren? Dit is best spannend en lastig. Welke prijs hanteer je en vind je dan ook iemand die voor deze prijs wilt huren? Woonflexibel helpt je hier graag bij. Wij hebben veel ervaring in de verhuur. Tevens hebben wij een groot netwerk, waardoor het vinden van een geschikte kandidaat voor ons veel gemakkelijker is. Je bereikt ons het eenvoudigste via de rechter link.

Ook Wonen In
Haarlem?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze woningspecialisten.

Yentl Varenwegen
[email protected]
+31 (0)23 205 26 99

Wijken In Haarlem Zuidwest

Stadsdeel Facts Haarlem Zuidwest

Parkeren

Parkeren is in Haarlem Zuidwest geen enkel probleem. Alleen in de delen grenzend aan het centrum geldt betaald parkeren. Hier betaal je zo’n EUR 2,50 per uur.

Winkelen

Hier vind je weinig winkels. Dit stadsdeel kenmerkt zich echt door het fijne wonen in het groen. Binnen 5 minuten ben je met de fiets in het centrum.

Omgeving

In het stadsdeel Haarlem Zuidwest vind je veel groen en parken. Het centrale middelpunt van al dit groen is de Haarlemmer Hout. Een waanzinnig mooi park.

Wonen

Dit stadsdeel kenmerkt zich door de grote huizen. De mooiste huizen vind je in de Koninginnebuurt. Er gelden hier vierkante meterprijzen van EUR 5000,-.

Call Now Button