Chat with us, powered by LiveChat
De Veerpoleder in de Waarder- En Veerpolder wijk in Haarlem Oost.

| Wandelen in de Veerpolder

De Veerpolder is het meest oostelijke deel van Haarlem. Ook dit deel van Haarlem, is net zoals de rest van de Waarder- en Veerpolder, een bedrijventerrein. Toch vind je hier veel groen.

In de Veerpolder vind je grote winkels, zoals de Ikea, Sligro en de Bouwmaat XL. Ook bevindt zich hier één van de prettigste Haarlemse autowasstraten. Onder de naam Carwashplus. De Veerpolder is een prettig en ruim opgezet gebied.

Recreatiegebied rondom de Veerplas

Met name de Veerpolderbuurt is een mooi gebied om te recreëren. Op warme zomerse dagen kun je in de Veerplas lekker zwemmen. Ook is dit een plek om feest te vieren. In de zomer worden hier namelijk erg leuke evenementen en festivals georganiseerd. In het voorjaar en najaar is de plas erg geschikt om te sporten in de buitenlucht. Rondom de Veerplas worden vaak bootcamps georganiseerd om fitter te worden. Een van de bekendste is het 365fitcamp.

De Veerpolder is één van de populairste gebieden van Haarlem om te recreëren in de zomer en te sporten gedurende de rest van het jaar.

Ruim opgezet bedrijventerrein

De Veerpolderbuurt in Haarlem is een ruim opgezet terrein. Het leuke is dat er middenin dit terrein ook kleine speciaalzaken zijn gevestigd. Zo is er een goede kitesurfwinkel gevestigd. Vanuit de Veerpolder fiets je gemakkelijk door naar Amsterdam. Deze fietstocht is een absolute aanrader. Is fietsen niks voor jou, dan is er altijd nog de trein bij het NS station Haarlem Spaarnwoude.

Huis kopen in de Veerpolder Waarder en Veerpolder in Haarlem oost
Wonen aan het water in de Veerpolder Waarder en Veerpolder in Haarlem oost
Wonen in de Veerpolder Waarder en Veerpolder in Haarlem oost

Buurt Facts Veerpolderbuurt

Parkeren

Parkeren kan bij de bedrijven op eigen terrein. Bij de Veerplas is een grote parkeerplaats aanwezig.

Fietsen

Je kan hier heerlijk fietsen. Een leuke fietstocht is de fietstocht langs de Veerplas richting Amsterdam.

Bereikbaarheid

Deze buurt van Haarlem is erg gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Zowel per trein als per auto.

Winkels

Je vindt hier veel grote winkels. Onder andere de Ikea, Sligro, Bouwmaat, Carwashplus en de Technische Unie.

Call Now Button