Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen in de Slachthuiswijk

Wonen in de Slachthuiswijk in Haarlem Oost betekent wonen met een groot buurtgevoel.

De vrije sector woningen in de Slachthuisbuurt kenmerken zich door de bouwstijl uit de jaren ’50/’60. Er is weinig karakteristieks aan, de woningen zijn meer rechttoe rechtaan. Het is wel fijn wonen in deze buurt met een fijn gevoel van saamhorigheid en een groot buurtgevoel.

Verder telt deze wijk veel sociale huurwoningen. De gemeente Haarlem is hier een project gestart met drie woningcorporaties. Dit project herstructureert de zuidstrook van de Slachthuisbuurt. De gemeente werkt in dit project samen met Ymere, Elan– en Pré Wonen waarbij de buurt wordt opgedeeld in vijf blokken. Interesse in een woning binnen dit project? Meld je dan aan bij een van bovenstaande corporaties.

Het kenmerk van woningen in de Slachthuisbuurt is de bouwstijl uit de jaren ’50/’60.

Woning kopen of huren in de Slachthuiswijk

Ben je op zoek naar een koop- of huurwoning in de Slachthuiswijk? Een woning in de vrije sector is hier lastig te vinden. Vind je er toch een woning, dan is deze vrijwel zeker aan een opknapbeurt toe.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte woning in de Slachthuiswijk? Woonflexibel helpt je graag.

Koop- en huurprijzen berekenen

Benieuwd wat een woning gemiddeld kost in de Slachthuiswijk? Voor een schatting van de koop- en huurprijzen gebruik je de koopprijs calculator of de huurprijs calculator. De uitkomsten zijn uiteraard schattingen, maar het ligt dicht bij de actuele waarde. Kijk je naar meerdere buurten in Haarlem? De verschillen per buurt worden snel inzichtelijk bij het gebruik van de calculator.

Heb je al concrete woonwensen? Neem dan contact op met Woonflexibel en vraag een exacte koop- of huurprijs aan. Wij helpen je graag. Klik op de link aan de rechterzijde van de pagina en wij nemen contact met je op.

Buurten In De Slachthuiswijk

Wijk Facts Slachthuiswijk

Parkeren

Parkeren is op de meeste plekken gratis. Wel kan het vinden van een goede parkeerplek een flinke klus zijn.

m2 prijs

De gemiddelde vierkantemeter prijs ligt in de Slachthuiswijk net iets onder de EUR 3000,- voor een opgeknapte woning.

Parkeren

In de wijk vind je geen parken, maar je bent wel vrij dicht bij het Reinaldapark. Dit is een van de grootste parken van Haarlem.

Winkelen

In de Slachthuiswijk vind je weinig winkels, op een aantal leuke speciaalzaken na. Kleine restaurantjes zijn er wel.

Call Now Button