Chat with us, powered by LiveChat
Wonen in het Vondelkwartier in Haarlem Noord.

| Wonen In Het Vondelkwartier

Wonen in Het Vondelkwartier in Haarlem Noord betekent wonen in de meest noordelijke wijk van Haarlem. Rijd je iets verder naar het noorden, dan ben je in Velserbroek. Je vindt hier veel grote sportvelden en de prijzen van huur- en koopwoningen liggen lager dan het gemiddelde van Haarlem.

De stijl van de woningen is hier iets minder authentiek, maar meer van hetzelfde. Dit komt doordat veel woningen in Het Vondelkwartier van woningcorporaties zijn. Veel van de huizenblokken zijn gebouwd in de jaren dertig en vijftig van de vorige eeuw.

Houd je van sporten? Dan ben je hier aan het goede adres. Je vindt hier namelijk grote sportvelden die de naam dragen ‘de Van Der Aart Velden’. Hier kunnen vrijwel alle sporten uitgeoefend worden.

Bij de sporthal “Onze Gezellen” kun je onder andere basketballen, korfballen, honkballen en tennissen. Daarnaast zijn er nog acht andere sporten die je daar kunt uitoefenen. Wat dacht je van rugbyen bij het RFC Haarlem? Kortom: volop sportmogelijkheden in Het Vondelkwartier.

Flexibel Huren In Het Vondelkwartier

Op zoek naar een huurwoning in Het Vondelkwartier? Het huren van een woning in deze buurt is lastig door de lage beschikbaarheid in de vrije sector.

In Het Vondelkwartier vind je wel veel woningen die te huur worden aangeboden in de sociale sector. De huurprijzen van woningen in de sociale sector liggen rond de vijfhonderd euro.

Huis Kopen In Het Vondelkwartier

Wil je een huis kopen in Het Vondelkwartier? Door het lage aanbod van koopwoningen in Het Vondelkwartier is dit vrij lastig. Er is namelijk een groot gehalte sociale huur te vinden. Wel liggen de prijzen hier lager dan het gemiddelde van Haarlem. Dit geldt zowel voor opknappers als voor gerenoveerde woningen.

Vondelbuurt Haarlem Noord wonen in de Oudaenstraat
Vondelkwartier Haarlem Noord Roemer Viscscherstraat
Vondelkwartier Haarlem noord wonen in de Leeuwendalersstraat

Buurten In het Vondelkwartier

Wijk Facts Vondelkwartier

Parkeren

Parkeren in Het Vondelkwartier is geen enkel probleem. Hier hoeft je niet te betalen voor parkeren.

M2 prijs

Het Vondelkwartier heeft een gemiddelde vierkantemeterprijs van ca. EUR. 2500,-.

Natuur

In Het Vondelkwartier zijn geen grote parken. De wijk grenst aan de Rijkstraatweg en Dietsveld.

Omgeving

Het Vondelkwartier ligt pal naast de weg richting Spaarndam. Aan deze weg vind je veel wandelmogelijkheden.

Call Now Button