Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen in de Patrimoniumbuurt

Ben je op zoek naar een huis in één van de mooiste buurten van Haarlem? Kijk dan absoluut naar een woning in de Patrimoniumbuurt. Doordat het aan de Kloppersingel grenst is dit een prachtige en charmante buurt om te wonen. Vanuit deze huizen is het uitzicht op het park waanzinnig. Daarbij is de ligging ideaal. Je rijdt in no time Haarlem uit richting Amsterdam, Den Haag, Schiphol en alle andere bestemmingen.

In deze buurt vind je veel sociale huurwoningen, wat ideaal is voor jonge gezinnen. Het zijn luxe arbeiderswoningen met veel leefruimte en met leuke tuintjes. Het vinden van een huurwoning in de vrije sector is hier erg lastig. Wil je graag huren in de Patrimoniumbuurt? We helpen je graag met je zoektocht. Dankzij ons grote netwerk vinden wij vrij eenvoudig een geschikte huurwoning.

Er is een buurtvereniging en Sociaal Wijkteam die zich actief inzetten voor de buurt.

Wonen in één van de mooiste buurten van Haarlem

Op zoek naar een koopwoning in deze leuke buurt? Dan is het raadzaam de markt scherp in de gaten te houden en er bovenop te zitten. Vaak komen de woningen hier niet eens openbaar op de markt. Woningcoöperaties verkopen de woningen soms zelf door. Krijg je het voor elkaar om hier een leuke woning te vinden, meld het dan bij Woonflexibel. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. En andersom helpen wij je ook graag een woning vinden in de Patrimoniumbuurt. Benieuwd naar een waardeschatting? Kijk dan even bij de koopwoning calculator.

Buurt Facts Patrimoniumbuurt

Parkeren

Doordat de buurt alleen maar laagbouw kent, is er altijd genoeg plek. Let wel op: plaatsen zijn voor vergunninghouders.

m2 prijs

Het is erg lastig om hier een woning te bemachtigen. De prijzen lopen ver op boven de 4ooo euro per vierkante meter.

Parken

De Patrimonium buurt grenst bijna in zijn geheel aan het waanzinnige park dat hoort bij de Klopper singel.

Winkels

De buurt grenst aan het centrum van Haarlem. Je fietst in een paar minuten de Grote Markt op.

Call Now Button