Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen in de Frans Halsbuurt

De Frans Halsbuurt is de meest zuidelijke buurt van Haarlem Noord in de Transvaalwijk. De buurt grenst dan ook direct aan het centrum. De grenslijn is het trein- en het busstation van Haarlem. Wil je naar Amsterdam? Vanuit deze buurt ben je in no time op het station. Ideaal. Een deel van de Frans Halsbuurt ligt aan de Schotersingel. Dit is een prachtig water, omringd door groen. Dit park kan zo op een ansichtkaart!

De koophuizen in de Frans Halsbuurt zijn erg populair. Komt er hier een woning te koop, dan is dat voor korte tijd. Vraagprijzen in deze buurt lopen al snel op richting de 5000 euro per vierkante meter. Voor een gerenoveerde woning loopt dit zelfs op tot ruim boven de 6000 euro per vierkante meter. Ben je trotse eigenaar van zo’n woning? Dan heb je het pareltje van de buurt gekocht.

Een gezellige buurt om te wonen. De woningen zijn stijlvol met veel authentieke details.

Huren in de Frans Halsbuurt

Wil je een woning huren in deze buurt? Dan is dat best lastig. Er worden maar weinig woningen in zijn geheel aangeboden. Ook is er niet veel opgesplitst in aparte wooneenheden. Voor een schatting van de huurprijs in deze buurt kijk je bij de huurprijscalculator.

Buurt Facts Frans Halsbuurt

Parkeren

Voor het parkeren in de Frans Halsbuurt heb je op veel plaatsen een vergunning nodig.

m2 prijs

De gemiddelde koopprijs per vierkante meter in deze buurt van Haarlem ligt rond de 5000 euro.

Parken

De helft van de Frans Halsbuurt bestaat uit het park grenzend aan de Schotersingel.

Winkels

De buurt ligt pal tegen het centrum aan waar je kunt shoppen. Om de hoek zit een AH en Vomar.

Call Now Button