Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen In De Transvaalwijk

Wonen in de Transvaalwijk in Haarlem Noord betekent wonen op een steenworp afstand van het centrum, heerlijk in het groen. Een waar genot.

De Transvaalwijk grenst aan het Ter Kleefkwartier. Een van Haarlems mooiste woonwijken. De Transvaalwijk heeft veel weg van het Ter Kleefkwartier. Net zo authentiek, met iets kleinere huizen.

In de Transvaalwijk woon je volop in het groen. Je hebt de keuze uit het park rondom de Kloppersingel en het Nelson Mandelapark.

De woningen in de Transvaalwijk zijn voornamelijk twee bouwlagen groot. Ideaal voor gezinnen.

Flexibel huren in de Transvaalwijk

Op zoek naar een huurwoning in de Transvaalbuurt? Het huren van een woning in de vrije sector is, net als in andere wijken van Haarlem Noord, best lastig. Er is veel in beheer bij grote woningbouwcorporaties.

Voor een sociale huurwoning van zo’n zeventig vierkante meter betaal je in de Transvaalbuurt rond de zevenhonderd euro.

Voor een woning van dit formaat betaal je in de vrije sector ruim duizend euro. Je hebt dan wel een volledige eengezinswoning in een enorm leuke buurt van Haarlem Noord.

Huis kopen in de Transvaalbuurt

Wil je een huis kopen in de Transvaalwijk? Dat is een uitdaging. Er staan niet veel woningen te koop in deze populaire buurt. En veel jonge gezinnen zijn op zoek naar een huis in de Transvaalwijk. Het gebeurt regelmatig dat een koopwoning wordt overboden.

De woningen die nog opgeknapt moeten worden, zijn redelijk betaalbaar. Met een beetje geduld en geluk moet het lukken zo’n woning te bemachtigen in de Transvaalwijk. Een gerenoveerde woning in deze buurt bevindt zich qua prijs echt aan de bovenkant van de markt.

Buurten In De Transvaalwijk

Wijk Facts Transvaalwijk

Parkeren

Voor de deur parkeren in de Transvaalwijk kan best lastig zijn. In de Transvaalwijk is het parkeren betaald.

M2 prijs

De Transvaalwijk heeft een gemiddelde vierkantemeterprijs van ca. EUR. 3500,- per vierkante meter.

Natuur

De Transvaalwijk grenst aan het grote park De Bolwerken. Door dit park stroomt de mooie Kloppersingel.

Omgeving

De huizen aan de Kloppersingel en het park De Bolwerken hebben een spectaculair mooi uitzicht aan de voorzijde.

Call Now Button