Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen in het Ter Kleefkwartier

Wonen in het Ter Kleefkwartier in Haarlem Noord betekent wonen in de meest luxueuze wijken van Haarlem. En in één van de populairste wijken. Het Ter Kleefkwartier is dicht bij het centrum en prachtig groen door diverse parken. Op deze pagina vertellen we je meer over deze waanzinnige wijk.

In deze mooie en prettige woonwijk wonen vooral veel starters en gezinnen met kinderen.

De wijk kent zeven buurten. Vanaf Haarlem station, de Kleverparkbuurt Zuid, de Kleverparkbuurt Noord, de Ripperdabuurt, Schoterveenpolder, Kweektuinbuurt, de Bomenbuurt en de Frans Halsbuurt.

Een van de mooiste buurten om te wonen is de Kleverparkbuurt. Hier woon je aan of nabij het waanzinnige park ‘De Bolwerken’. Vanuit dit park vaar je in 5 minuten het Spaarne op en wandel je ook in 5 minuten naar het centrum van Haarlem.

Wonen in een van de mooiste wijken van Haarlem! Met als nummer 1 de Kleverparkbuurt.

Flexibel huren in Ter Kleefkwartier

Op zoek naar een huurwoning in het Ter Kleefkwartier? Voor een appartement van honderd vierkante meter betaal je een huurprijs ver boven de duizend euro per maand. Je woont dan wel op een waanzinnige plek in Haarlem. Liever flexibel huren, met een huur die per zes maanden opzegbaar is? Dan ligt de huurprijs rond de zeventienhonderd euro.

Huis kopen in Ter Kleefkwartier

Wil je een huis kopen in het Ter Kleefkwartier? Dat is een ware uitdaging. Er is namelijk veel meer vraag naar woningen in dit deel van Haarlem dan dat er aanbod is. De vraagprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. De prijzen in dit deel van Haarlem bevinden zich aan de bovenkant van de markt.

Buurten In Het Ter Kleefkwartier

Wijk Facts Ter Kleefkwartier

Parkeren

Parkeren is in op veel plaatsen betaald of je hebt een vergunning nodig. Vergunningen zijn wel makkelijk verkrijgbaar.

m2 prijs

De woningen in deze mooie buurt zijn erg waardevast. Afgelopen jaren zijn de prijzen sterk gestegen.

Parken

Het Ter Kleefkwartier staat gekenmerkt om de hoeveelheid groen en de waanzinnig mooie huizen.

Shoppen

In het midden van de buurt vind je leuke speciaalzaken die alles verkopen wat je dagelijks nodig hebt.

Call Now Button