Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen In Het Te Zaanenkwartier

Wonen in Te Zaanenkwartier in Haarlem Noord betekent letterlijk wonen in het groen. In de verschillende buurten vindt je veel kleine parken. En je vindt er natuurlijk het grote Schoterbos aan de noordzijde.

Het Te Zaanenkwartier wordt vaak samen gezien met de Bomenbuurt. Het te Zaanenkwartier ligt ten Noorden van de Bomenbuurt en grenst daar aan het Schoterbos en de Haarlemse voetbalvereniging met Delftwijk.

Het Te Zaanenkwartier bestaat uit zeven buurten: het Noorderhout, Schotervlieland, Sinnevelt, Burgemeesterskwartier, De Krim, Planetenbuurt en Sterrenbuurt.

Een prettige wijk om in te wonen. Absoluut een aanrader voor (jonge) gezinnen.

Flexibel Huren In Te Zaanenkwartier

Op zoek naar een huurwoning in het Te Zaanenkwartier? Huren in het Te Zaanenkwartier is heel fijn, mits het je lukt een geschikte huurwoning te vinden. Het aanbod van huurwoningen in deze wijk is niet al te groot. Komt er iets leeg te staan, dan is de woning snel weer verhuurd. Voor een gerenoveerd appartement van zeventig vierkante meter betaal je zo’n duizend euro per maand.

Huis Kopen In Te Zaanenkwartier

Wil je een huis kopen in het Te Zaanenkwartier? Dat is een beste uitdaging. Er is veel vraag naar koophuizen in deze leuke wijk. Vooral jonge gezinnen willen hier graag hun leven opbouwen. Helaas slaan er veel de plank mis, doordat er vaak wordt overboden bij de aankoop van een huis. In dit deel van Haarlem Noord moeten veel woningen nog gerenoveerd worden. Desalniettemin betaal je een hoge vierkante meter prijs voor deze woningen.

Buurten In Het Te Zaanenkwartier

Wijk Facts Te Zaanenkwartier

Parkeren

Parkeren in het Te Zaanenkwartier is geen enkel probleem. Je betaalt niet voor het parkeren.

M2 prijs

Het Te Zaanenkwartier heeft een gemiddelde vierkantemeterprijs van ca. EUR. 3750,-.

Natuur

In het Te Zaanenkwartier vind je twee grote en mooie parken. Het kleinere Zaanenbos en het Schoterpark.

Omgeving

Het Te Zaanenkwartier grenst aan de Bomenbuurt. De Bomenbuurt is een van de meest gewilde buurten in Haarlem.

Call Now Button