Chat with us, powered by LiveChat
De Indische Buurt Noord in Haarlem Noord.

| Wonen in de Noordelijke Indische Buurt

Wonen in de Indische Buurt-Noord in Haarlem Noord betekent wonen in een gezellige volksbuurt. Deze buurt wordt steeds populairder, omdat de huizen hier nog relatief goed betaalbaar zijn.

De noordelijke Indische Buurt begint waar de Vogelbuurt begint. Namelijk op de Jan Gijzenkade. Deze warme woonwijk loopt door tot de Zaanenstraat, waarna hij over gaat in de zuidelijke Indische Buurt.

De noordelijke Indische Buurt telt drie buurten: de Medan buurt, de Nieuw-Guineabuurt en de Weltevreden buurt.

De Medanbuurt ligt aan de noordwestelijke kant van de noordelijke Indische wijk. De Nieuw-Guineabuurt ligt noordoostelijk en de Weltevreden buurt ligt in het zuidelijke gedeelte.

Het populairste stuk van de noordelijke Indische Buurt is het westelijke gedeelte van de Weltevreden buurt. Hier vind je veel authentieke woningen. In de rest van de noord Indische Buurt zie je veel huizen gebouwd in exact dezelfde stijl. Dit komt doordat er in de noord Indische Buurt veel sociale huurprojecten zijn geweest van woningbouwcorporaties.

In de noordelijke Indische Buurt vind je weinig parken. Wel grenst deze wijk aan het Spaarne. Een prachtige plek om je hond uit te laten of te wandelen richting het mooie Dietsveld. Of de andere kant op naar het centrum van Haarlem.

Doordat het lastig is geworden om een huis te kopen in de zuidelijke Indische buurt is deze wijk nu enorm in trek.

Flexibel Huren In de Indische Buurt-Noord

Op zoek naar een huurwoning in de Indische Buurt-Noord? Reken dan op een huurprijs rond de duizend euro voor een eengezinswoning. Vaak ligt de prijs er net iets onder. De prijzen voor huurwoningen in de noordelijke Indische Buurt zijn vergelijkbaar met het zuidelijke deel. Wil je meer flexibiliteit? Dan gaat de prijs uiteraard wat omhoog.

Huis Kopen In de Indische Buurt-Noord

Wil je een huis kopen in de Indische Buurt-Noord? De huizen zijn in dit stuk van Haarlem Noord nog relatief goed betaalbaar. Ook liggen de koopprijzen lager dan de prijzen van woningen in de zuidelijke Indische Buurt. Met vergelijkbare groottes van een kleine honderd vierkante meter.

Buurten In De Noordelijke Indische Buurt

Wijk Facts Noordelijke Indische Buurt

Parkeren

Parkeren in de noordelijke Indische Buurt is geen enkel probleem. Je betaalt hier niet voor parkeren.

M2 prijs

De noordelijke Indische Buurt heeft een gemiddelde vierkantemeterprijs van ca. EUR. 3000,-.

Natuur

De noordelijke Indische buurt grenst aan de Jan Gijzenvaart en het Spaarne.

Omgeving

Een van de mooiste straatjes van de noord Indische Buurt is de Obistraat. Je vindt hier mooie authentieke woningen.

Call Now Button