Chat with us, powered by LiveChat

| Wonen In De Delftwijk

Wonen in De Delftwijk in Haarlem Noord betekent wonen in een van de meest noordelijk gelegen wijken van Haarlem. Hoe noordelijker, hoe meer flats en sociale huurwoningen je aantreft.

De Delftwijk kent drie buurten. De Schrijversbuurt (N), de Van Schendelbuurt (ZW) en De Rivierenbuurt (ZO).

Vooral De Schrijversbuurt heeft een hoog percentage sociale huurwoningen. In de Van Schendelbuurt vind je al meer private woningen en in de Rivierenbuurt staan de meeste woningen in de private sector. Ook in de meest zuidoostelijke kant van De Delftwijk zijn mooie private woningen te vinden.

Flexibel Huren In De Delftwijk

Op zoek naar een huurwoning in De Delftwijk? Doordat er veel sociale huurwoningen zijn in dit gebied, is het vinden van een aantrekkelijke private huurwoning moeilijk.

Heerlijk wonen in een knusse buurt. Veel arbeiderswoningen.

Huis Kopen In De Delftwijk

Wil je een huis kopen in De Delftwijk? Door het kleine aanbod koopwoningen is het vinden van een woning hier moeilijk. Het beste kun je je oriënteren in de Rivierenbuurt. Daar maak je het meeste kans een woning te vinden.

Buurten In De Delftwijk

Wijk Facts Delftwijk

Parkeren

Parkeren in de Deftwijk in Haarlem Noord is geen enkel probleem. Je hoeft niet te betalen voor parkeren en er is vaak plek.

M2 prijs

Delftwijk heeft een gemiddelde vierkantemeterprijs van ca. EUR 3000,- voor een opgeknapte woning.

Natuur

De wijk Delftwijk grenst aan het grote Schoterbos. Hier vind je een grote vijver, omringd door veel groen.

Omgeving

Het Flevoplein in Delftwijk is een fijne plek om te wonen. Het Flevoplein grenst aan de Rivierenbuurt en aan de Jan Gijzenkade.

Call Now Button